We willen je graag welkom heten in onze ‘World of Harper & Yve’, waar storytelling het hart en de ziel van elk kledingstuk vormt, rebellie een vorm van zelfexpressie is en passie de drijvende kracht achter elke uitgesproken creatie is.

MOVE WITH LOVE


Elke dag werken we met toewijding en passie om de best mogelijke collecties van Harper & Yve te creëren.

We vertrouwen op ons instinct en volgen ons hart bij het creëren van de collecties. We halen inspiratie uit verschillende plaatsen over de hele wereld om nieuwe verhaallijnen te creëren die de magische Harper & Yve look en feel laten zien. Elk ontwerp is met de hand getekend, elke print is met de hand gemaakt en elke stof is met de hand uitgezocht. Dit maakt elk item uniek met een persoonlijke Harper & Yve touch. Alle ontwerpen worden getest door de teamleden van Harper & Yve voordat ze in aanmerking komen voor productie. Zowel wereldwijd als lokaal zijn we toegewijd aan het onderhouden van gezonde relaties met alle betrokkenen. We worden gedreven door creativiteit, omdat iedereen zich vrij en veilig voelt om zijn meest authentieke zelf uit te drukken. 

 Alles wat we als bedrijf bereiken is te danken aan de mensen die ons merk hebben opgebouwd. Wij zijn degenen die onze kleding met trots creëren en dragen. 

 Everything we do, we do with love.


OUR TEAM

 Everything we do, we do with love.