Bezorgen


Antwoord op veelgestelde vragen rond bezorgen van webshop bestellingen vind je op deze pagina.

Thuisbezorging door DHL
Inhoud winkelmand
Bezorgkosten
Nieuwe collectieGratis!
Sale collectie€ 3,95
Combinatie van nieuwe collectie met Sale items€ 1,95
Jouw bestelling wordt binnen 2 werkdagen verzonden*.Na verzending ontvang je een track amp trace e-mail waarmee je de bestelstatus van DHL kunt volgen.

* Met uitzondering van pre-order collectie, herkenbaar aan de pre-order label. Met een online pre-order ben je een van de eerste, zo niet dé eerste, die onze nieuwe collectie ontvangt! We moeten de items logistiek nog verwerken, kunnen de 2 dagen niet garanderen maar doen onze uiterste best!

Bestel je meerdere items met verschillende levertijden, dan geldt uit milieuoverwegingen de langste levertijd indicatie. De gehele bestelling wordt binnen één zending bezorgd.

We bieden bezorging door DHL op een door jou opgegeven adres aan of kies voor een DHL Servicepoint.

Thuisbezorgen
Dit kan jouw huisadres zijn of een ander adres. Na verzending kan je via de Track en Trace informatie of de DHL app de bezorging eenvoudig aanpassen naar een ander moment of afleveradres zoals een van de 4.000 DHL ServicePoints.

DHL ServicePoint
Met 4.000 DHL ServicePoints in Nederland is er altijd een DHL punt bij jou in de buurt om je pakketten te ontvangen en te versturen
Nét de deur uit, midden in een videocall of liever je pakket ophalen bij een DHL punt? Met de Mijn DHL app heb je de bezorgplaats en -tijd helemaal zelf in de hand. Je kunt je bezorgvoorkeuren instellen. Zo loop je nooit meer een zending mis. Zoek in de App Store of Google Play Store naar 'Mijn DHL'
Staat jouw vraag over Bezorgen niet tussen de opgesomde veelgestelde vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

De klantenservice is op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar.

Stuur een e-mail naar webshop@harperandyve.com

Bel ons op 085-7731744