Retourneren


Antwoord op veelgestelde vragen rond retourneren bij Harper & Yve vind je op deze pagina. 

Het is niet mogelijk om online gekochte items te ruilen. Stuur het artikel(en) terug en plaats een nieuwe bestelling. Retourneren van nieuwe collectie is gratis. Voor sale artikelen rekenen we 0,50 cent per sale item. Bij een volledige retournering ontvang je ook eventuele verzendkosten terug.

Neem contact op met de klantenservice, stuur een e-mail naar webshop@harperandyve.com om het retourformulier en DHL verzendlabel alsnog per e-mail te ontvangen. Of neem telefonisch contact op, we zijn telefonisch elke werkdag bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 uur.
Aankopen mag je binnen 14 dagen retour sturen, mits de items onbeschadigd en ongedragen zijn, en de Harper & Yve labels nog bevestigd zijn.
Retourneren van artikelen uit de nieuwe collectie is gratis. Voor artikelen met een Sale prijs wordt € 0,50 per sale item ingehouden.

Binnen de verzendverpakking vind je een DHL retour verzendlabel, waarmee je je pakket geheel of gedeeltelijk retour kunt aanbieden bij een van de 4.000 DHL ServicePoints. Je hoeft geen kosten aan DHL te betalen, we houden de € 0,50 per sale item in op het terug te storten retourbedrag.
Lever je retour bij een van de 4.000 DHL ServicePoints af


Na het retourneren ontvang je een afgiftebewijs. Bewaar deze goed, totdat jouw retour is verwerkt. Dit is namelijk jouw bewijs dat je de retourzending hebt aangeboden.
Wij verwerken je retourzending zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 7 kalenderdagen na ontvangst. Als het artikel niet gedragen is, onbeschadigd en het Harper & Yve label / prijskaartje bevestigd is wordt het aankoopbedrag binnen 1 tot 2 werkdagen teruggestort.

Je ontvangt geen e-mail wanneer we jouw retourzending hebben ontvangen. Zodra we jouw retourpakket hebben uitgepakt en verwerkt ontvang je wel een bevestigingsmail.

Betaald met Riverty?
De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die je hebt gekozen bij het afrekenen van je bestelling. Heb je gekozen voor Riverty (voorheen AfterPay)? Dan ontvang je binnen 24 uur een aangepaste factuur. Heb je de volledige factuur al voldaan, dan ontvang je een terugbetaling van het teveel betaalde bedrag.
Staat jouw vraag over Retourneren niet tussen de opgesomde veelgestelde vragen? Neem dan contact op met de klantenservice.

De klantenservice is op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar.

Stuur een e-mail naar webshop@harperandyve.com

Bel ons op 085-7731744