Shoppingbag
  Filters
  Favorites

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  RETOURNEREN

  Retouren? Geen probleem

  Wat kosten retourneren bij Harper & Yve?

  Retourneren van nieuwe (niet afgeprijsde) collectie is GRATIS

  Retourneren van Sale artikelen (artikelen met een van / voor prijs) 0,50 cent per sale artikel

  Voorbeeld

  Bestel je 4 items, waarvan 1 artikel afgeprijsd van 69,95 naar 49,95. Je stuurt vervolgens 2 artikelen retour. Waaronder het afgeprijsde artikelen. Dan bedragen de retourkosten 0,50 cent. We houden 0,50 cent in op de retourverwerking / terugbetaling. 

  Altijd dichtbij | 3.750 DHL SERVICEPOINTS in Nederland
  Lever je retour bij een DHL servicepoint af, je vind ze hier bij jou in de buurt (link naar DHL website)
  Na het retourneren ontvang je een afgiftebewijs. Bewaar deze goed, totdat jouw retour is verwerkt. Dit is namelijk jouw bewijs dat je de retourzending hebt verzonden


  Wat zijn de retourvoorwaarden? 

  Retourneren kan albinnen de gestelde retourtermijn (14 dagen). De te retourneren artikelen dienen ongedragen te zijn. De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikssporen of make-up vlekken. Let op! Voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we je retour helaas niet verwerken. 
  1. Vul het retourformulier (in je bestelling) in en geef door middel van de code aan waarom je het artikel retour stuurt;
  2. Stop het retourformulier en de artikelen in de originele verpakking;
  Let op: plak de verpakking dicht en sluit de zak/doos niet door middel van nietjes. Mocht er schade ontstaan aan de artikelen bij het dichtmaken van de verpakking (bijvoorbeeld het vastnieten van de kleding aan de verpakking) zijn wij helaas genoodzaakt deze schade aan jou door te belasten.
  3. Plak het retouretiket op je pakket. In elk pakket zit een sticker met het retouradres. 
  4. Breng je pakket naar een DHL punt. Na het retourneren ontvang je een afgiftebewijs. Bewaar deze goed, totdat jouw retour is verwerkt. Dit is namelijk jouw bewijs dat je de retourzending hebt verzonden*. Het verwerken van een retourzending zal maximaal 14 dagen in beslag nemen. Vergeet niet om een verzendbewijs te vragen.


  Wat is het retourtermijn?

  Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen onze retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je jouw aankoop beoordelen en passen. 


  Kan ik mijn bestelde items omruilen voor een ander artikel? 

  Bestelde items kunnen niet worden omgeruild voor een ander item. Wil je toch graag een ander item ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het item dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop. 


  Wanneer en hoe wordt mijn bestelling terugbetaald? 

  Zodra wij het retourpakketje hebben ontvangen, wordt je retour verwerkt. Je ontvangt hiervan een bevestiging via e-mail. Binnen 14 dagen na de verwerking van je retour ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening. De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die je hebt gekozen bij het afrekenen van je bestelling. Heb je gekozen voor AfterPay? Dan ontvang je binnen 24 uur een aangepaste factuur. Heb je de volledige factuur al voldaan, dan ontvang je een terugbetaling van het teveel betaalde bedrag. 

  *Mocht jouw retourzending binnen het retourproces blijven hangen, dan is dit retourbewijs jouw bewijs dat je de zending hebt afgegeven. Zonder bewijs is het niet mogelijk om een retour (en mogelijke terugbetaling) in werking te zetten.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.