Shoppingbag
  Filters
  Favorites

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.


  Betaalmethodes & Levering

  Betaling

  Bij Harper & Yve kun je op de volgende manieren betalen:
  – iDeal
  – Paypal
  – Mastercard
  – Visa
  – American Express 
  – Afterpay

  Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd. Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen. 

  AfterPay

  Wanneer je voor de optie achteraf betalen via AfterPay kiest, ontvang je na afronding van de bestelling een e-mail van AFterPay met daarin de details van je bestelling en de instructies voor de verschillende betaalmogelijkheden. AfterPay heeft ook een app. zo kan je makkelijk de facturen inzien en vanuit daar betalen.

  Wanneer je kiest voor achteraf betalen dien je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Aan de hand van deze gegevens zal AfterPay een gegevenscontrole uitvoeren. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, kan je natuurlijk altijd jouw bestelling via een andere betaalmethode betalen. Voor het gebruik van deze betalingsmethode brengen wij geen kosten in rekening.

  Voor specifieke vragen over AfterPay kan je contact opnemen met de klantenservice van AfterPay via 020 7 230 270. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

  Bezorging 


  Voor alle bestellingen binnen Nederland wordt er €3.99 verzendkosten gerekend. Voor artikelen uit de sale wordt er €4,95 verzendkosten gerekend. Alle bestellingen worden binnen 2 tot 3 werkdagen bij het opgegeven adres afgeleverd door DHL.

  Levertermijn

  Wij streven er naar jouw bestelling binnen 24-48 uur te leveren. Het levertermijn is afhankelijk van de beschikbare voorraad van de door jouw bestelde artikelen. Artikelen die voorradig zijn in het centrale magazijn, kunnen binnen 24 uur geleverd worden. Artikelen die niet beschikbaar zijn in het centrale magazijn, worden binnen 2 à 3 werkdagen geleverd. Je ontvangt een bericht per e-mail zodra jouw bestelling ons magazijn verlaat. Het levertermijn wordt aangegeven op de pagina van het betreffende artikel. Selecteer jouw maat en er verschijnt direct een levertermijn.

  Bestaat jouw gehele bestelling uit artikelen die binnen 24 uur geleverd kunnen worden en heb je besteld op een doordeweekse dag voor 12:00 uur? Dan wordt jouw pakket de volgende dag geleverd. 

  Levering binnen 24 uur - voor 12:00 uur besteld

  Besteldag Eerste aflevering*
  Maandag Dinsdag
  Dinsdag Woensdag
  Woensdag Donderdag
  Donderdag Vrijdag
  Vrijdag Zaterdag
  Zaterdag Dinsdag
  Zondag Dinsdag

  *Tijdens SALE/acties en feestdagen kunnen er afwijkende afleverdagen/-termijn zijn.  Indien één van jouw bestelde artikelen niet direct in ons centrale magazijn op voorraad is, dan wordt jouw gehele bestelling binnen 2 à 3 werkdagen geleverd.

  Levering binnen 2 à 3 werkdagen

  Besteldag Eerste aflevering*
   Maandag  Donderdag          
   Dinsdag  Vrijdag
   Woensdag  Zaterdag
   Donderdag  Maandag
   Vrijdag  Woensdag
   Zaterdag  Woensdag
   Zondag  Woensdag

  *Tijdens SALE/acties en feestdagen kunnen er afwijkende afleverdagen/-termijn zijn.

  iDEAL Achteraf betalen met AfterPay MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.