Shoppingbag
  Filters
  Favorites

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Betaalmethodes & Levering

  Betaling

  Bij Harper & Yve kun je op de volgende manieren betalen:
  – iDeal
  – Mastercard
  – Visa
  – Bancontact Mistercash
  – Afterpay

  AfterPay

  Wanneer je voor de optie achteraf betalen via AfterPay kiest, ontvang je na afronding van de bestelling een e-mail van AfterPay met daarin de details van je bestelling en de instructies voor de verschillende betaalmogelijkheden. AfterPay heeft ook een app. zo kan je makkelijk de facturen inzien en vanuit daar betalen.

  Wanneer je kiest voor achteraf betalen dien je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Aan de hand van deze gegevens zal AfterPay een gegevenscontrole uitvoeren. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, kan je natuurlijk altijd jouw bestelling via een andere betaalmethode betalen. Voor het gebruik van deze betalingsmethode brengen wij geen kosten in rekening.

  Voor specifieke vragen over AfterPay kan je contact opnemen met de klantenservice van AfterPay via 020 7 230 270. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

  Verzendkosten

  Voor Nederland en België:

  • Nieuwe collectie | geen verzendkosten, GRATIS verzending
  • Sale collectie (van / voor prijzen) | verzendkosten € 3,95
  • Combinatie nieuwe collectie en Sale items binnen een bestelling | Verzendkosten € 1,95

  Gratis retourneren! Voor bestellingen uit Nederland en België is retourneren kosteloos.

  Voor Duitsland geldt een vast verzendtarief van € 11,00. Retourkosten voor bestellingen uit Duitsland zijn voor eigen rekening. 

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.