Shoppingbag
  Filters
  Favorites

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Gemakkelijk online betalen

  Wij bieden onderstaande betalingsmogelijkheden aan en berekenen geen extra betaalkosten;

  • iDeal
  • AfterPay (achteraf betalen)
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact Mistercash 


  Snelle levering | Track & Trace

  Levertijd; binnen 24 tot 48-uur verzonden op werkdagen m.u.v. pre-order collectie (te herkennen aan het pre-order label). Op het moment dat jouw pakket ons magazijn verlaten heeft, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met een Track en Trace code zodat je kunt zien wanneer DHL jouw pakketje aflevert.

  Verzendkosten | Nederland en België:
  • Nieuwe collectie | geen verzendkosten, GRATIS verzending;
  • Sale collectie (van / voor prijzen) | Verzendkosten € 3,95;
  • Combinatie Nieuwe collectie en Sale items binnen één bestelling | Verzendkosten € 1,95.

  Gratis retourneren

  Retourneren is gratis voor bestellingen uit Nederland en België.

  Voor Duitsland geldt een vast verzendtarief van € 11,00. Retourkosten voor bestellingen uit Duitsland zijn voor eigen rekening.

  Retourneren

  Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw bestelling niet geheel naar wens is. Daarom kan je binnen 14 dagen na ontvangst van de door jou bestelde artikelen de overeenkomst ontbinden. Als consument heb je wettelijk 14 dagen de tijd vanaf de ontvangst- of afhaaldatum om ons te informeren dat je de overeenkomst wilt herroepen. Het is niet verplicht om ons van te voren te laten weten dat je artikelen naar ons terug wilt sturen. Herroepen is ook mogelijk door het direct terugzenden van het pakket.

  Harper & Yve accepteert geretourneerde artikelen in originele staat, ongewassen, ongedragen en met originele aangehechte merk/prijskaartjes. Indien er bij het beoordelen van het artikel(en) schade ontstaat, of de originele prijskaartjes worden verwijderd, behouden wij ons het recht voor om de hierdoor ontstane waardevermindering direct aan je door te berekenen.

  Stappenplan retourneren

  1). Vul het retourformulier in

  2). Artikelen verpakken
  Doe de artikelen met het retourformulier in de goed verpakte verpakking. Plak het bijgeleverde DHL retouretiket op je pakket. Mocht je deze niet meer hebben, neem dan contact op met de klantenservice. Via dit bijgeleverde retouretiket is het retourneren kosteloos.

  3). Versturen
  Breng je pakket weg naar een DHL-servicepunt. Na het retourneren ontvang je een afgiftebewijs. Bewaar deze goed, totdat jouw retour is verwerkt (terugbetaald). Dit is namelijk jouw bewijs dat je de retourzending hebt verzonden. 

  4). Terugbetaling
  Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen we geen betaalkosten in rekening brengen.
  Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. 

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.