Shoppingbag
  Filters
  Favorites

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Actievoorwaarden Harper earrings

  Gratis Harper & Yve earrings* t.w.v. € 12,99 bij een online aankoop van een Harper & Yve item uit de nieuwste collectie (te herkennen aan het 'new' label) via www.harperandyve.com. 

  *Actievoorwaarden Harper earrings

  •De actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, de actie is niet geldig op sale;
  •OP = OP;
  •Indien je bij het retourneren geen items uit de Harper & Yve nieuwe collectie behoudt dien je de ‘HARPER EARRINGS’ terug te sturen. anders zijn wij genoodzaakt om €12,99 in rekening te brengen.;
  •één set oorbellen per bestelling per klant in de actieperiode;
  •De verkoopwaarde van de Harper earrings is €12,99 en is achteraf niet verrekenbaar en niet inwisselbaar voor contanten.

  Voor al onze acties geldt dat Harper & Yve zich het recht voorbehoudt om de actie, zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen (ook tijdens de looptijd van de actie), te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. Zet- en drukfouten zijn bij alle prijzen, kortingen en actievoorwaarden voorbehouden. Harper & Yve behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en om de actie voortijdig te beëindigen.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.