Shoppingbag
  Filters
  Favorites

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Actievoorwaarden Jess scrunchie

  Gratis Harper & Yve Jess scrunchi* t.w.v. € 9,99 bij een online aankoop*, niet geldig op sale, via www.harperandyve.com. 

  *Actievoorwaarden Jess scrunchie

  •De actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen, de actie is niet geldig op sale;
  •Er zijn 100 scrunchies beschikbaar, OP = OP;
  •Indien je items uit jouw bestelling retourneert en je voldoet vervolgens niet meer aan de actievoorwaarden (minimaal 1 niet sale item), dan dien je de Jess scrunchie toe te voegen aan de retourzending. Voeg je de Jess scrunchie niet toe aan de retourzending dan zijn wij genoodzaakt de verkoopwaarde van de scrunchie a € 9,99 in rekening te brengen. Wij zullen de € 9,99 in eerste instantie verrekenen op de retour gestuurde items;

  •één scrunchie per bestelling er klant in de actieperiode;
  •De verkoopwaarde van de Jess scrunchie is € 9,99 en is achteraf niet verrekenbaar en niet inwisselbaar voor contanten.

  Voor al onze acties geldt dat Harper & Yve zich het recht voorbehoudt om de actie, zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen (ook tijdens de looptijd van de actie), te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. Zet- en drukfouten zijn bij alle prijzen, kortingen en actievoorwaarden voorbehouden. Harper & Yve behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en om de actie voortijdig te beëindigen.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.