Shoppingbag
  Filters
  Favorites

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  Actievoorwaarden Harper Socks

  Gratis Harper Socks* t.w.v. € 19,99 bij een online aankoop uit de nieuwe SS23 drop 1 en/of drop 2 collectie via www.harperandyve.com met een minimale bestelwaarde (bonbedrag) van € 100,-

  *Actievoorwaarden Harper Socks
  •De actie geldt niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen;
  •De actie start vanaf 8 maart 2023 en duurt zolang de voorraad van de Harper Socks strekt;
  •Indien je items uit jouw bestelling retourneert en je voldoet vervolgens niet meer aan de actievoorwaarden (item uit de ss23 drop 1 of 2  collectie met een minimaal bonbedrag van 100 euro), dan dien je de Harper Socks toe te voegen aan de retourzending. Voeg je de Harper Socks niet toe binnen de retourzending dan zijn wij genoodzaakt de verkoopwaarde van de Harper Socks a € 19,99 in rekening te brengen. Wij zullen de € 19,99 in eerste instantie verrekenen op de retour gestuurde items;

  •één paar sokken per bestelling en één paar sokken per klant in de actieperiode;
  •De verkoopwaarde van de Harper sokken zijn € 19,99 en is achteraf niet verrekenbaar en niet inwisselbaar voor contanten.

  Voor al onze acties geldt dat Harper & Yve zich het recht voorbehoudt om de actie, zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen (ook tijdens de looptijd van de actie), te onderbreken of te wijzigen en/of de actievoorwaarden te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. Zet- en drukfouten zijn bij alle prijzen, kortingen en actievoorwaarden voorbehouden. Harper & Yve behoudt zich het recht voor om deze actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en om de actie voortijdig te beëindigen.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.