VACATURE DOORPASMODEL

Does this job fit you? ;) Wij zijn opzoek naar een doorpasmodel, als jij de juiste maten hebt zijn wij misschien wel een match.DIT IS WAT JIJ OVER ONS MOET WETEN.

Elke dag werken we met toewijding en passie om de best mogelijke collecties van Harper & Yve te creëren.

We vertrouwen op ons instinct en volgen ons hart bij het creëren van de collecties. We halen inspiratie uit verschillende plaatsen over de hele wereld om nieuwe verhaallijnen te creëren die de magische Harper & Yve look en feel laten zien. Elk ontwerp is met de hand getekend, elke print is met de hand gemaakt en elke stof is met de hand uitgezocht. Dit maakt elk item uniek met een persoonlijke Harper & Yve touch. Alle ontwerpen worden getest door de teamleden van Harper & Yve voordat ze in aanmerking komen voor productie. Zowel wereldwijd als lokaal zijn we toegewijd aan het onderhouden van gezonde relaties met alle betrokkenen. We worden gedreven door creativiteit, omdat iedereen zich vrij en veilig voelt om zijn meest authentieke zelf uit te drukken. 

Alles wat we als bedrijf bereiken is te danken aan de mensen die ons merk hebben opgebouwd. Wij zijn degenen die onze kleding met trots creëren en dragen. 

Everything we do, we do with love.


FUNCTIE OMSCHRIJVING

Wij willen onze collecties voorzien van de allerbeste pasvorm. En daarom is het nauwkeurig doorpassen van alle samples erg belangrijk. Alleen hierdoor kunnen wij de fit van onze collecties waarborgen. Als doorpas model ben je flexibel inzetbaar om de collecties door te passen. Dit wordt gedaan op ons HQ in Delft. Het is niet alleen belangrijk dat jij de juiste maten hebt maar ook jouw mening telt. Zit het item fijn of juist niet? Voelt de stof goed aan op de huid en is de pasvorm goed? Deze punten zijn voor ons van belang tijdens een doorpas sessie. Dit zorgt ervoor dat de pasvorm van onze collecties het meest optimaal is.

Als jij de onderstaande maten heb zijn wij misschien wel een match:

Confectiemaat: 36

Lengte: 172/175cm

Borst (breedste gedeelte):90-92cm

Taille (smalste gedeelte):68-70cm

Heup (breedste gedeelte):95-97cm

Cupmaat:75B/75C


Locatie: Delft 

Dienstverband: Oproepbasis

Startdatum: Per direct


WIJ BIEDEN JOU:

Je komt terecht in een hecht en gepassioneerd team, op een sfeervolle werkplek waar hard werken en gezelligheid perfect samen gaan. Wij bieden jou een marktconform salaris en natuurlijk krijg je korting op onze collecties. 


ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Dat snappen wij! Stuur een e-mail met jouw sollicitatie en portfolio naar info@harperandyve.com en wie weet zijn wij de perfecte fit. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

SOLICITEER DIRECT