Shoppingbag
  Filters
  Favourites

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  RETURNS

  Hoe kan ik mijn bestelling retourneren? 

  Ben je niet helemaal tevreden met jouw bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Je hebt 14 dagen de tijd om het product te retourneren gerekend vanaf de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen. De door jouw bestelde artikelen kun je retourneren naar ons antwoordnummer. Het antwoordnummer is te vinden op ons retourformulier. 

  Wat zijn de retourvoorwaarden? 

  Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn (14 dagen). De te retourneren artikelen dienen ongedragen te zijn. De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikssporen of make-up vlekken. Let op! Voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we je retour helaas niet verwerken. 

  Wat is het retourtermijn?

  Je hebt het recht om jouw bestelling te herroepen en retour te sturen binnen onze retourtermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kun je jouw aankoop beoordelen en passen. 

  Kan ik mijn bestelde items omruilen voor een ander artikel? 

  Bestelde items kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander item Het is alleen mogelijk om een item te ruilen voor een andere maat van hetzelfde item. Wil je toch graag een ander item ontvangen, dan raden we je aan om jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het item dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop. 

  Wanneer en hoe wordt mijn bestelling terugbetaald? 

  Zodra wij het retourpakketje hebben ontvangen, wordt je retour verwerkt. Je ontvangt hiervan een bevestiging via e-mail. Binnen 14 dagen na de verwerking van je retour ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening. De terugbetaling vindt plaats via de betaalmethode die je hebt gekozen bij het afrekenen van je bestelling. Heb je gekozen voor AfterPay? Dan ontvang je binnen 24 uur een aangepaste factuur. Heb je de volledige factuur al voldaan, dan ontvang je een terugbetaling van het teveel betaalde bedrag. 

  Sale-artikelen 

  Wanneer je online een artikel bestelt zonder afprijzing (geen sale artikel met een 'van' 'voor' prijs) en het desbetreffende artikel wordt binnen 14 dagen afgeprijsd, dan heb je het recht op teruggave van het prijsverschil. Er hoeft hiervoor geen retournering plaats te vinden. Mocht bovenstaande situatie voorkomen dan kan je een e-mail sturen naar webshop@harperandyve.com o.v.v. het bestelnummer.   iDEAL Achteraf betalen met AfterPay MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.