Shoppingbag
  Filters
  Favourites

  Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

  PAYMENT & DELIVERY 

  Betaling

  Bij Harper & Yve kun je op de volgende manieren betalen:
  – iDeal
  – Paypal
  – Mastercard
  – Visa
  – American Express 
  – Afterpay  Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd. Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen. 

  AfterPay
  Wanneer je voor de optie achteraf betalen via AfterPay kiest, ontvang je na afronding van de bestelling een digitale acceptgiro van AfterPay om jouw bestelling - na levering - te betalen. Let op! Je ontvangt binnen 7 dagen na jouw bestelling de digitale factuur van AfterPay.

  Ter goedkeuring van jouw betalingsverzoek met AfterPay wordt een gegevenscontrole uitgevoerd. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, kan je natuurlijk altijd jouw bestelling via een andere betaalmethode betalen.

  Voor specifieke vragen over AfterPay kan je contact opnemen met de klantenservice van AfterPay via 020 7 230 270. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. Er worden geen betaalkosten voor AfterPay in rekening gebracht.

  Bezorging 

  Voor alle bestellingen binnen Nederland wordt er 6,95 verzendkosten gerekend. Alle bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen bij het opgegeven adres afgeleverd door PostNL.

  iDEAL MasterCard Visa Bancontact / Mister Cash

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.